Valentin napi szív alakú dekor 3 db - 16603

VAN
Raktárkészlet:
Valentin napi szív alakú dekor 3 db - 16603
835 Ft
Egységár: 278 Ft/db

Valentin napi szív alakú dekor 3 db

 

Tedd felejthetetlenné a Valentin-napot ezzel a szív alakú dekorációs készlettel! A csomag három darab piros, szív alakú díszt tartalmaz, amelyekkel tökéletesen megidézheted a szeretet és romantika hangulatát. Képzeld csak el, ahogy ezek a gyönyörű dekorációk megtöltik otthonodat vagy akár egy meglepetés vacsora helyszínét a szeretet ünnepének varázsával.

Minden egyes szív gondosan készült, hogy idézze a Valentin-nap lényegét: a szeretetet, az összetartozást és a meghittséget. Akár az asztalt, a szoba falát, vagy akár az ajtót díszíted vele, ezek a szívdíszek garantáltan mosolyt csalnak a szeretteid arcára. A piros szín pedig nem csak a szenvedélyt és szerelmet szimbolizálja, hanem otthonodat is meleg, ünnepi hangulattal tölti meg.

Ezek a Valentin-napi dekorációk tökéletesek ahhoz, hogy egyedi és romantikus légkört teremts otthonodban, vagy hogy meglepd a párodat egy varázslatosan díszített helyszínnel. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy kis extra szeretettel dobd fel a Valentin-napot!

Adatok
Cikkszám
16603
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!