Versenyautó dobozban, elemes, 48536

VAN
Raktárkészlet:
Versenyautó dobozban, elemes, 48536
Versenyautó dobozban, elemes, 48536
Versenyautó dobozban, elemes, 48536
Versenyautó dobozban, elemes, 48536
2 100 Ft

Versenyautó dobozban, elemes

Ez a különleges játékautó nemcsak a klasszikus versenyautók dizájn és stílusjegyeit ötvözi, hanem lenyűgöző elektronikus funkciókkal is rendelkezik, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékot.

Amikor lenyomod az autóversenyző fejét, a kocsi hátulján lévő lámpák felvillannak, az autó pedig a modellhez illő, valósághű motorhangokat ad ki. Ez a funkció nemcsak a gyerekek figyelmét ragadja meg, hanem segít abban is, hogy élethű versenyélményt nyújtson, miközben fejleszti a gyerekek érzékelését és koordinációját.

Az elemes versenyautó strapabíró műanyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a biztonságos játékot a mindennapi használat során. A részletesen kidolgozott dizájn és a fényes, látványos színek serkentik a gyerekek képzeletét és kreativitását, miközben ők maguk is részesei lehetnek egy izgalmas autóversenynek.

Szerezd be ezt a műanyag, elemes versenyautót, és hozd el a versenypályák izgalmát a gyermeked szobájába.

A játék működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges amit a játék tartalmaz.

Az autó mérete: 25 x 5 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
25
Méret (cm; Magasság)
5
Cikkszám
48536
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!