Vezetékes autó lapon, elemes, 46010

VAN
Raktárkészlet:
Vezetékes autó lapon, elemes, 46010
Vezetékes autó lapon, elemes, 46010
Vezetékes autó lapon, elemes, 46010
Vezetékes autó lapon, elemes, 46010
570 Ft

Vezetékes autó lapon, elemes

A vezetékes, elemes autó egy remek választás lehet minden kis autórajongó számára. A kis autóvezetők könnyedén irányíthatják járművüket a vezetékkel csatlakoztatott távirányító segítségével. A távirányítóval eldöntheted, hogy merre haladjon az autó: előre vagy hátra. Így akár egy igazi versenypályán is kipróbálhatod ügyességedet!

A csomagban minden megtalálható, ami a száguldáshoz szükséges, kivéve a 2 db AA elemet, melyek beszerzése a vásárló feladata. De ne aggódj, a boltok polcain könnyedén megtalálhatod azokat, és máris indulhat a móka!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, szerezd be ezt a szuper vezetékes, elemes autót, és indulhat a verseny! Hidd el, órákon át leköti majd a figyelmedet, és garantáltan a kedvenceddé válik!

Az autó mérete: 14 x 5 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
14
Méret (cm; Magasság)
5
Cikkszám
46010
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!