Vízi türelemjáték zacskóban, lovacskás, 82587

VAN
Raktárkészlet:
Vízi türelemjáték zacskóban, lovacskás, 82587
Vízi türelemjáték zacskóban, lovacskás, 82587
Vízi türelemjáték zacskóban, lovacskás, 82587
Vízi türelemjáték zacskóban, lovacskás, 82587
510 Ft

Vízi türelemjáték zacskóban, lovacskás

Fedezd fel ezt az izgalmas és színes vízi türelemjátékot, ami kifejezetten a gyerekek szórakoztatására és képességeik fejlesztésére lett tervezve. A játék különlegessége a lovacskás díszítés, ami vidámságot és játékosságot visz a kihívások közepette.

A játék célja, hogy a gyerekek az oldalsó gombok segítségével levegőt pumpáljanak a vízi türelemjátékba, így mozgatva a színes karikákat. A feladat az, hogy ügyesen és türelmesen irányítsák ezeket a karikákat a játéktérben elhelyezkedő rögzített tüskés pontokra. Ez a folyamat nemcsak izgalmas, de remekül fejleszti a gyerekek kéz-szem koordinációját, finommotorikus készségeit és türelmét.

A vízi türelemjáték tökéletes eszköz a koncentráció és a kitartás fejlesztésére, miközben a gyerekek élvezik a színes, víz alatti világot és a kedves lovacskák társaságát. A játék nemcsak otthon, hanem utazás közben vagy akár a várakozási idők alatt is kiváló szórakozást nyújt.

Szerezd be ezt a lovacskás vízi türelemjátékot a gyermekednek, és nézd, ahogy órákon át élvezettel játszik, miközben fejleszti a készségeit.

A játék mérete: 15 x 7 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
15
Méret (cm; Magasság)
7
Cikkszám
82587
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!