Wader - tech truck tűzoltóautó - 07738

VAN
Raktárkészlet:
Wader - tech truck tűzoltóautó - 07738
3 335 Ft

Wader - tech truck tűzoltóautó

 

A tűzoltósági autó része a Tech Truck sorozatnak. A kis autó rajongóknak és az építőipari, műszaki, mentési és felújítási csapatok munkájának megfigyelőinek most lehetőségük van arra, hogy mindennapos munkákat a szórakozás világába vigyék át. A Tech Truck tűzoltó autóval való játék lehetőséget ad arra, hogy a gyermek megismerje a szakemberek munkáját, valamint a speciális feladatokhoz szükséges professzionális járművek működési mechanizmusait.


A tűzoltó autó, pontosabban a tűzoltó létra, egy életmentő berendezés, amelyet számos helyen felhasználnak. A tűzoltási akció során lehetővé teszi, hogy az épületek felső emeletére jussanak a dolgozók, lehetővé teszi a művelet felülről történő elvégzését, de alkalmazható például a jégen végzett mentési műveletek során is.


A Tech Truck sorozat tűzoltósági autó egy mobil eszköz, amelyet nagy manőverezhetőség és tartósság jellemez, érdekes és vonzó színösszeállításban készült a gyermekek számára. A játék mozgatható talpú, kezelőfülkével és mozgatható létrával rendelkezik. A járműhöz rögzített tartók működés közben stabilizálják és rögzítik azt.


A termék minden eleme kiváló minőségű, az időjárási körülményekkel szemben ellenáll, biztonságos, nem mérgező anyagból készült, amelynek köszönhetően a termék tökéletesen teljesíti feladatát a tengerparton, otthon vagy a homokozóban. A jármű nem rendelkezik éles szélekkel, és minden elem tartósan kapcsolódik egymáshoz, ami a legfiatalabb gyermekek számára alkalmassá teszi.


A Tech Truck sorozat autóival való játék hatással van a gyermek átfogó fejlődésére. A tárgyak manipulálásával a gyermek fejleszti a motoros készségeket, a mozgás pontosságát és a kéz-szem koordinációt. Ez serkenti a logikus és ok-okozati gondolkodást és a megfigyelés érzését. A szerepjáték fejleszti a kreativitást, a képzelőerőt és az empátiát, valamint a különböző szakmák tiszteletét. A gyermek megtanulja megismerni a környező világot, és az ilyen játék során az elkötelezettség és a további felfedezés szükségessége fejlődik benne.

 

Ezenkívül ez a fajta játék megtanítja a gyermekeket az együttműködésre, a kommunikációra és a dicséret képességére. És mindez a gondtalan és izgalmas szórakozás során!

 

Méret: 24 x 18 cm.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
24
Méret (cm; Magasság)
18
Cikkszám
07738
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!