NYITVA TARTÁS

SZOTI játék, ajándék áruház, 4030 Debrecen, Galamb u. 3. (személyes átvétel csak itt lehetséges)


NYITVA TARTÁS

Hétfő – péntek: 8:00 – 17:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

FONTOS

FELHÍVJUK figyelmüket, hogy a szezonális termékeket (nyár, karácsony, húsvét, Valentin nap) csak az adott időszakban tudjuk elküldeni rendelés esetén. Szíves megértésüket kérjük és köszönjük.

WEBÁRUHÁZUNKBAN A MINIMÁLIS VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK BRUTTÓ 4000,- FT.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

0 Ft - 24 999 Ft-ig: 1 790 Ft

Br. 25 000 forint felett INGYENES!

TOP termékek

Adatvédelem tanúsítva

Adatvédelem tanúsítva

Látogató számláló

0
7
1
4
1
7
6

Zenélő szőnyeg - 47952

Zenélő szőnyeg - 47952
Zenélő szőnyeg - 47952
Zenélő szőnyeg - 47952
Zenélő szőnyeg - 47952
Zenélő szőnyeg - 47952
Zenélő szőnyeg - 47952
Zenélő szőnyeg - 47952

Zenélő szőnyeg

 

Komponáld meg első slágereidet ezen a szuper szórakoztató zenélő szőnyegen! A szőnyegen zongorázhatsz, vagy bármilyen zenét megkomponálhatsz! A szőnyeg nyomásérzékeny, a billentyűk 1 oktávot fednek le, a kompozíciódat különféle effektekkel, más-más hangszereléssel teheted még egyedibbé! A játék hangereje állítható.

 

A játék működése:

1. On/Off: Ki- és bekapcsoló gomb. A játék néhány perc elteltével automatikusan kikapcsol, ha nem használja.
2. + / - gombok: Segítségükkel a játék hangereje növelhető vagy csökkenthető.
3. DEMO mód: Ezt a funkciót a felső részen A KÉK demo csillagot megnyomva választhatja ki. Ebben az esetben a szőnyeg 10 különböző dallamot játszik. A dallam lejátszása közben, ha megnyomja valamelyik hangszer képét, a dallam a kiválasztott hangszer hangján folytatódik. Egy dallamon belül többször is lehet hangszert váltani. A dallam befejeztét követően új dallamot kezd játszani a szőnyeg. Amennyiben egy dallamot nem akar végighallgatni, a demo gomb újbóli megnyomásával dallamot válthat.
4. „One key one note” mód: Ezt a funkciót a felső részen a hasonló feliratú zöld csillagot megnyomva választhatja ki. Ebben a módban a szőnyeg egy rövid dallamot játszik, amit a gyerekek elismételhetnek. Fejlesztve ezzel zenei hallásukat. Összesen 10 dallamot tanulhatnak meg a gyerekek.
5. ’Play” mód: Ezt a funkciót a felső részen a hasonló feliratú kék csillagot megnyomva választhatja ki. Ebben a módban a billentyűket megnyomva az alap zenei skála hangjait lehet megszólaltatni. Valamelyik hangszer képét megnyomva, a billentyűk a kiválasztott hangszer hangján szólaltatják meg a zenei skálát.
6. „Record” mód: Ezt a funkciót a felső részen a hasonló feliratú piros csillagot megnyomva választhatja ki. Ebben a módban a gyerekek saját kompozícióit lehet felvenni. Játék közben valamelyik hangszer képét megnyomva a kiválasztott hangszer hangján lehet tovább játszani. A felvett dallam törlődik, ha a „Record” gombot újra megnyomja.
7. „Play back” mód: Ezt a funkciót a felső részen a hasonló feliratú lila csillagot megnyomva választhatja ki. Ebben a módban a „Record” módban utoljára felvett dallamot lehet visszajátszani.

 

Széthajtott méretek: 80 x 28 cm.

Raktáron
4 795 Ft
Adatok
Cikkszám
47952
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek