Traktor platformon - 46318

VAN
Raktárkészlet:
Traktor platformon - 46318
Traktor platformon - 46318
Traktor platformon - 46318
Traktor platformon - 46318
3 795 Ft

Traktor platformon

 

Szia! Itt az új, klasszikus zöld traktor, ami nem is akármivel érkezik: egy rendsodró utánfutóval van felszerelve! Gondoltad volna, hogy a farmi munka ennyire szuper lehet? Ez a traktor nem csak arra jó, hogy a tanyán száguldozz, hanem még a rendsodrást is pillanatok alatt elvégezheted vele!

A traktor zöld színe igazán klasszikus, és az erős műanyag kerekei segítségével bárhol könnyedén közlekedhetsz. Az utánfutója pedig valami egészen különleges: egy rendsodró! Ezzel a szuper eszközzel a szálastakarmány, mint például széna vagy szalma, egyszerűen és gyorsan összegyűjthető.

Az utánfutó annyira könnyen kezelhető, hogy még a legfiatalabb traktorvezetők is imádni fogják. Az erős műanyagból készült traktor és rendsodró utánfutó bármit kibír, legyen az akár egy kisebb ütközés vagy a terepen való száguldozás.

Szóval ha készen állsz egy igazi farm kalandra, pattanj fel a traktorra és sodorj rendet, mint egy profi! Ezzel a traktor és rendsodró kombinációval biztosan te leszel a tanya legnagyobb hőse!

Adatok
Cikkszám
46318
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!