Puska lapon, 46863

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Puska lapon, 46863
Puska lapon, 46863
Puska lapon, 46863
Puska lapon, 46863
1 865 Ft

Puska lapon

Fedezd fel a játékpuskák izgalmas világát, amely minden kis kalandornak garantált szórakozást nyújt! Ez a kiváló minőségű játékpuska élethű kialakításával és strapabíró anyagával ideális választás a kreatív szerepjátékokhoz és a képzelet szárnyalásához. Amikor meghúzod a puska ravaszát, egy autentikus pukkanó hangot ad ki, amely fokozza a játékélményt és még valósághűbbé teszi a kalandokat.

A játékpuska biztonságos és gyerekbarát kialakítása révén tökéletes eszköz a gyerekek számára, hogy felfedezzék a kreativitásukat és fejlesszék finommotoros készségeiket. Legyen szó vadászatokról, kalózkodásról vagy egyszerűen csak szórakoztató játékokról, ez a játékpuska minden kis hős számára ideális választás.

Adj egy kis extra izgalmat a gyerekek játéktárgyaihoz ezzel a pukkanó hangot adó játékpuskával, amely garantáltan mosolyt csal minden gyermek arcára!

A játék mérete: 65 x 11 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
65
Méret (cm; Magasság)
11
Cikkszám
46863
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!