Autó dobozban, 47424

VAN
Raktárkészlet:
Autó dobozban, 47424
225 Ft

Autó dobozban

Ez a műanyag kisautó minden kis autórajongó számára tökéletes választás! A szórakoztató jármű széles színskálában elérhető, beleértve a klasszikus fehér, elegáns szürke, élénk piros és vidám sárga színeket, valamint még több izgalmas árnyalatot. A sokféle szín lehetővé teszi, hogy minden gyermek megtalálja a személyiségéhez és ízléséhez leginkább illő autót.

A műanyag kisautók nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem tartósak is, így ideálisak a gyermekek számára. A sima felületek és a gyermekbarát kialakítás gondoskodnak arról, hogy a járművek biztonságosan használhatóak legyenek a mindennapi játékok során. Akár otthon, a parkban, vagy akár a homokozóban játszanak velük, ezek a műanyag kisautók garantálják az órákon át tartó szórakozást és kalandot.

Az autók mérete: 7,5 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik! 

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
7,5
Cikkszám
47424
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!