Kukásautó dobozban, elemes, 47649

VAN
Raktárkészlet:
Kukásautó dobozban, elemes, 47649
4 435 Ft

Kukásautó dobozban, elemes

Fedezd fel a városi élet egyik legfontosabb részét ezzel az elemes kukásautóval, ami tökéletes játék minden kíváncsi kis városlakó számára. Ez a részletgazdag és interaktív kukásautó nemcsak a lendkerekes kialakításával hívja fel magára a figyelmet, hanem az elemes funkcióival is, amelyek élethű játékélményt nyújtanak.

A kukásautó lendkerekes kialakítása lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy könnyedén gördítsék az autót különböző felületeken, így élvezve a sima és dinamikus mozgást. A gyerekek imádni fogják a kukásautó mozgékonyságát, ami lehetővé teszi számukra, hogy játékosan fedezzék fel a városi élet egyik legfontosabb aspektusát.

Az elemes funkciók igazi varázslatot hoznak a játékba: egy gombnyomással a kukásautó lámpái világítani kezdenek, és valósághű hangokat ad ki. Ezek az elemes funkciók nemcsak a játékot teszik izgalmasabbá és valósághűbbé, hanem a gyerekek képzelőerejét és kreativitását is serkentik.

Szerezd be ezt az elemes kukásautót, és nézd meg, ahogy a gyermeked megismeri és átéli a városi élet fontos részét egy interaktív és tanulságos módon.

A játék működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges melyeket a csomagolás tartalmaz. 

A kukásautó mérete: 27 x 12 cm. 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
27
Méret (cm; Magasság)
12
Cikkszám
47649
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!