Papír korona, 6 db - 70011

VAN
Raktárkészlet:
Papír korona, 6 db - 70011
75 Ft
Egységár: 12,5 Ft/db

Papír korona, 6 db

 

Ez a 6 darabos papírkorona készlet tökéletes kiegészítője bármilyen születésnapi bulinak, jelmezes partinak vagy gyerekzsúrnak. A koronák különböző színekben érhetők el, mint az ezüst, arany, piros, kék és lila, így minden gyerek kiválaszthatja a számára legszimpatikusabbat. A koronák élénk színei és dekoratív virág- és szívmintái garantáltan feldobják az ünnepi hangulatot, és segítenek a kicsiknek, hogy igazán különlegesnek érezzék magukat.

Az egyik legfontosabb tulajdonsága a könnyű és kényelmes viselhetőség. A koronák papírból készültek, ami nemcsak környezetbarát, hanem könnyen felhelyezhetők és állíthatók is a megfelelő méretre. Könnyen összeszerelhetők, és egyszerűen alkalmazkodnak a gyerekek fejformájához. Tökéletes választás szórakoztató eseményekre, mivel azonnal játékos, királyi hangulatot teremt. A koronák nemcsak vidámak, hanem megfizethető és praktikus kiegészítők is a különleges alkalmakra.

 

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
70011
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!