3 darabos fésű szett, 70138

VAN
Raktárkészlet:
3 darabos fésű szett, 70138
395 Ft

3 darabos fésű szett

Kiváló választás a stílusos megjelenés és a praktikus hajápolás terén: bemutatjuk a 3 darabos Fésű Szettet, amely minden igényt kielégít. A szettben található fésűk különböző méretekben és kialakításokban készülnek, hogy bármely hajtípus számára ideális megoldást nyújthassanak.
Az első fésű kis méretű és finom fogazatú, tökéletes választás a rövid vagy vékony hajúaknak. A közepes méretű fésű általános használatra ajánlott; mindennapi ápolásra és stíluskialakításra egyaránt kiváló. Végül, de nem utolsó sorban, a nagy méretű fésű széles fogazattal rendelkezik, amely különösen jól használható a sűrű és hosszú haj ápolására.

Minden fésű ergonomikus kialakítású, így kényelmesen illeszkedik a kézbe, és könnyű használatot biztosít. A magas minőségű anyagok gondoskodnak arról, hogy a fésűk hosszan tartóak és strapabíróak legyenek. Akár utazik, akár otthon készül fel a napra, ez a szett biztosan minden igényét kielégíti.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és tegye hajápolási rutinját sokkal egyszerűbbé és hatékonyabbá a 3 darabos Fésű Szettel. Rendelje meg most, és élvezze az azonnali különbséget, amelyet ez a szett nyújtani tud!

A csomagolás mérete: 17 x 28 cm. 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
17
Méret (cm; Magasság)
28
Cikkszám
70138
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!