Stressz karkötő zacskóban - 82788

VAN
Raktárkészlet:
Stressz karkötő zacskóban - 82788
155 Ft

Stressz karkötő zacskóban

 

A Stressz Karkötő nem csupán egy divatos kiegészítő, hanem egyedi megjelenésével és különleges jelentésével valóban kiemelkedik a tömegből. Ez a 20 cm hosszúságú, elegáns karkötő nem csak a stílusod része lesz, hanem a mindennapi nyugalmad forrása is.

Különlegességét az adja, hogy az elejét és a végét összekötve egy bájos kis csikó alakja bontakozik ki. Ez a látványos és egyedi design nem csak a szemednek nyújt örömet, hanem a gondolataidat is eltereli a mindennapi stressztől, segítve ezzel a relaxációt és a nyugodt pillanatok megtalálását.

A Stressz Karkötő tökéletes választás azok számára, akik szeretik a természetességet és az egyszerűséget, ugyanakkor fontos számukra a stílus és az egyediség is. Legyen szó akár egy hivatalos eseményről, akár egy laza hétköznapi viseletről, ez a karkötő minden alkalomra tökéletes választás.

A termék minőségi anyagból készült, így garantálja a hosszú távú tartósságot és kényelmet. Könnyen felvehető és levehető, így bármikor, bárhol viselheted. A Stressz Karkötő ideális ajándék lehet barátoknak és családtagoknak, akik értékelni fogják annak szépségét és az általa nyújtott nyugalmat.

Röviden összefoglalva, ez a karkötő nem csak egy divatos kiegészítő, hanem egy kis sziget a mindennapi rohanásban, ahol megpihenhet a lelked és megcsillanthatod egyediségedet. Fedezd fel Te is a Stressz Karkötő által nyújtott nyugalom és stílus kombinációját!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
82788
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!