4 darabos munkagép játékszett lapon - 90511

VAN
Raktárkészlet:
4 darabos munkagép játékszett lapon - 90511
1 380 Ft

4 darabos munkagép játékszett lapon

 

Építsd meg saját építkezésed a fantasztikus 4 darabos munkagép játékszettünkkel! Ez a játékcsomag azoknak a gyerekeknek készült, akik szeretik a nagy gépeket, és szeretnek nagy projekteken dolgozni. A szettben található tartályos munkagép gondoskodik az anyagok biztonságos szállításáról, legyen szó akár folyékony anyagokról. Ez a strapabíró gép könnyen mozgatható és ellenálló, tökéletes a kemény játékhoz.

 

A mixer autó pedig garantálja, hogy a beton mindig friss és készen álljon az építkezésre. Ez a gép a legvalósághűbb részletekkel rendelkezik, hogy a gyerekek élvezhessék az építési munka minden pillanatát. A markoló karos munkagép a nehezebb anyagok mozgatására készült. A markoló kar rugalmasan mozgatható, így a gyerekek a képzeletük szerint ásási és építési munkákat hajthatnak végre.


Végül pedig a platós szállító gondoskodik a nagy méretű eszközök és anyagok szállításáról. A gyerekek élvezhetik a szállítási és rakodási munkákat, miközben fejlesztik a kézügyességüket és a problémamegoldó készségüket.


Ez a 4 darabos játékszett nem csak hihetetlenül szórakoztató, de a gyerekek számára a valódi munkagépek működésével is megismerkedhetnek.

 

A csomagolás mérete: 12 x 6 x 4 cm.

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
6
Mélység (cm)
4
Cikkszám
90511
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!