Autó platformon, 45508

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Autó platformon, 45508
Autó platformon, 45508
Autó platformon, 45508
Autó platformon, 45508
Autó platformon, 45508
Autó platformon, 45508
1 555 Ft

Autó platformon

Merülj el a sebesség és elegancia izgalmas világában ezzel a luxus sportautó stílusú játékautóval, amely minden kis autós legnagyobb vágyát teljesíti! Ez a prémium minőségű játékautó valósághű luxus sportautós megjelenésével és részletes kidolgozásával biztosítja, hogy a gyerekek órákon keresztül élvezhessék a gyorsaság és a verseny izgalmait. Az autó sima, fényes felületei és élénk színei nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem serkentik a gyerekek fantáziáját is, hogy saját versenypályáikon domináljanak.

Ez a minőségi játékautó nem csupán látványos, hanem tartós anyagokból készült, így hosszú ideig élvezhető marad, még a legenergetikusabb játékosok számára is. Az aprólékosan kidolgozott részletek, mint a forgó kerekek és az autentikus belső tér, még valósághűbbé teszik a játékélményt, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy igazi autós kalandokat éljenek át.

Tökéletes ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, amely örömet és izgalmat hoz a gyermekek életébe.

A csomagolás mérete: 33 x 10 x 14 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
33
Méret (cm; Magasság)
10
Mélység (cm)
14
Cikkszám
45508
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!