Cars mikrózható műanyag bögre, 3,5 dl - 40185

VAN
Raktárkészlet:
Cars mikrózható műanyag bögre, 3,5 dl - 40185
925 Ft

Cars mikrózható műanyag bögre, 3,5 dl

 

Ez a fantasztikus Villám McQueen bögre tökéletes választás minden kis versenyző számára! A vibráló színek és a Cars szereplői, köztük Villám McQueen és Jackson Storm, igazán izgalmassá teszik ezt a bögrét. A színes, versenytémájú grafika azonnal megragadja a gyerekek figyelmét, és minden egyes kortyot élménnyé varázsol.

A bögre ideális méretű a gyerekek számára, legyen szó reggeli kakaóról, teáról vagy egy frissítő italról. Tartós, BPA-mentes műanyagból készült, ami nemcsak biztonságos, hanem mikrózható is. Így könnyedén megmelegítheted a benne lévő italt anélkül, hogy átmennél egy másik edénybe, ami nagy előnyt jelent a rohanó reggeleken.

A bögre könnyen tisztítható, így a szülők számára is praktikus választás. A nagy, kényelmes fogantyúval a gyerekek könnyen meg tudják fogni és stabilan tartani.

Lepd meg gyermekedet ezzel a szuper Villám McQueen bögrével, és tedd még varázslatosabbá az italok fogyasztását! Ez a bögre nemcsak praktikus, hanem tökéletes ajándék is minden Cars rajongó számára, akik szeretnék kedvenc karaktereikkel kezdeni a napot.

Adatok
Méret (dl)
3,5
Cikkszám
40185
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!