Doktor játékszett kocsi dobozban - elemes - 90449

VAN
Raktárkészlet:
Doktor játékszett kocsi dobozban - elemes - 90449
7 795 Ft

Doktor játékszett kocsi dobozban - elemes

 

Merüljön el a kicsikkel az orvosi játékok világában az új doktor kocsi játékszettel! A szett tökéletes az egészségügyi és orvosi szerepjátékokhoz, és segít megismertetni a gyerekeket a különböző orvosi eszközökkel és eljárásokkal, miközben gondoskodó és felelősségteljes viselkedést ösztönöz.

 

A csomagolásban található egy méretes tolható kocsi, amely könnyen mozgatható és a játékszettben lévő számtalan orvosi kellék tárolására szolgál. A kocsi tetején található világító funkcióval különböző X-ray képeket világíthatunk ki, ezzel fokozva a játék valósághűségét. A szettben találhatóak olyan orvosi kellékek, mint a sztetoszkóp, injekciós fecskendő, sebészi olló és még sok más, amelyek mindegyike kiváló minőségű és biztonságos anyagokból készült.


A doktor kocsi Játékszett segít a gyermekeknek jobban megérteni az egészségügyet és az orvosi látogatásokat, miközben fejleszti kreativitásukat, problémamegoldó képességüket és a finommotoros készségeket. A játékszett ideális ajándék minden olyan gyermek számára, aki szeretne többet megtudni az orvosi szakmáról, vagy csak szívesen játszana doktort.
Fedezd fel a gyógyítás örömét, ezzel a kellékekben gazdag játékszettel!

 

A kocsi mérete: 32 x 58 x 42 cm.


Az ár 1 szettre vonatkozik!

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
32
Méret (cm; Magasság)
58
Mélység (cm)
42
Cikkszám
90449
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!