Elemes konyha játékszett dobozban - 90623

VAN
Raktárkészlet:
Elemes konyha játékszett dobozban - 90623
14 185 Ft

Elemes konyha játékszett dobozban

Merülj el a konyhaművészet varázslatos világában az új, elemes konyha játékszettünkkel!


Megérkezett az álomkonyha minden kis szakács számára! Ezt a nagyméretű, összerakható konyhai asztalt úgy terveztük, hogy minél élethűbb és sokoldalúbb játékélményt kínáljon. A konyhai asztalon túl a csomag rengeteg kiegészítőt tartalmaz, hogy a kulináris kalandok sosem érjenek véget. Pucolj zöldségeket, készítsd elő a hozzávalókat és tálald fel étkeidet a mellékelt tányérokon!


De ez még csak a kezdet! A csomagban található spatula és kés segítségével még élethűbben készítheted el kedvenc ételeidet. Az igazi varázslat azonban az elemekkel működő funkciókban rejlik: a sütőlap beépített ventilátorral rendelkezik, mely szimulálja a forró légáramlást, így érezheted a valódi sütés élményét. És mi lenne a konyhával csap nélkül? A különleges csöves vízcsapunknak csak egy vízforrást kell adnod, és máris valódi vízáramként folyik ki belőle, éppen mint egy igazi konyhában.


Mostantól minden nap egy kulináris kaland lesz! Vezesd be gyermekedet a főzés csodálatos világába, ahol a fantázia és az alkotás határtalan lehetőségeket kínál. Az elemes konyha játékszettünk nemcsak szórakoztató, hanem pedagógiai értéke is van, hiszen a gyermekek finommotorikus készségeit, kreativitását és problémamegoldó képességeit is fejleszti.

A játék működtetéséhez 4 db AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz. 

A csomagolás mérete: 40 x 56 x 11 cm.

 

Az ár 1 szettre vonatkozik! 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
40
Méret (cm; Magasság)
56
Mélység (cm)
11
Cikkszám
90623
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!