Elemes porszívó dobozban - 90629

VAN
Raktárkészlet:
Elemes porszívó dobozban - 90629
9 550 Ft

Elemes porszívó dobozban

 

Most már a legfiatalabb háztartásbeliek is bekapcsolódhatnak a takarításba, és még élvezik is! Ismerd meg az igazi porszívó élmény miniatűr változatát: egy porszívót, ami nem csak úgy néz ki, mint a valódi, hanem úgy is működik! Képes felszívni a piszkot és a szöszt, így gyermekeid valódi eredményeket láthatnak, miközben segítenek a ház körül.


Az átlátszó tartály különösen izgalmas részlete a terméknek: a gyerekek élvezettel nézhetik, ahogyan a porszívó dolgozik, és láthatják a "zsákmányt", amit összegyűjtött. Sőt, ennek a tartálynak a könnyű ürítése még a legkisebbek számára is egyszerűvé teszi a tisztítást.


A porszívó csövét három különböző méretre lehet állítani, így bármelyik játék vagy igazi szoba sarkába könnyedén elér. Ez a játék porszívó nemcsak szórakoztat, hanem észrevétlenül fejleszti a gyermekek felelősségtudatát és az önállóságukat is, miközben a valósághű funkciók segítségével megismerhetik a felnőtt élet apró örömeit. Ajándékozd meg gyermekedet egy olyan játékkal, amivel tanulva játszik és játszva tanul: válaszd az elemes játék porszívónkat!

 

A játék működtetéséhez 5 db AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz. 

 

A csomagolás mérete: 56 x 22 x 10 cm. 


Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
56
Méret (cm; Magasság)
22
Mélység (cm)
10
Cikkszám
90629
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!