Horgász játék lapon - 47996

VAN
Raktárkészlet:
Horgász játék lapon - 47996
585 Ft

Horgász játék lapon

 

Üdv a horgászat izgalmas világában! Fedezzétek fel együtt ezt a fergeteges felhúzós horgász játékot, ami garantáltan elvarázsol minden kis horgászmestert! Ezzel a szuper játékkal a gyerekek új készségeket sajátíthatnak el, miközben a szórakozásé a főszerep.

A játék 12 színes és élethű halfigurát, valamint 2 horgászbotot tartalmaz, így a gyerekek a barátaikkal együtt is élvezhetik a horgászat örömeit. Húzd fel a játékot, célozz és kapd el a halakat! Nézd meg, ki tudja a legtöbbet elkapni!

Ez a játék kiválóan fejleszti a motorikus készségeket, a türelmet és a koncentrációt, miközben a gyerekek játékosan tanulnak a halakról is. A játék biztonságos és ellenőrzött anyagokból készült, így a szülők nyugodt szívvel hagyhatják a gyerekeiket játszani vele.

Ideális ajándék ötlet minden kis horgász és természetbarát számára! Fedezzétek fel együtt a horgászat izgalmas világát ezzel a lenyűgöző játékkal! Ne hagyd ki, szerezd be most ezt a fantasztikus felhúzós horgász játékot és élvezd a végtelen szórakozást és tanulást!

 

Méret: 15 x 9 cm

 

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
47996
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!