Jumanji társasjáték - fa - 02966

VAN
Raktárkészlet:
Jumanji társasjáték - fa - 02966
15 995 Ft

Jumanji társasjáték - fa

 

Keltsd életre a kalandot a Jumanji The Game játékkal, a legendás társasjáték legújabb kiadásával!


Te és a bátor kalandorokból álló csapatod hirtelen egy titokzatos, rejtélyekkel és meglepetésekkel teli dzsungel mélyén találjátok magatokat. Veszélyek leselkednek rád és elvehetik 3 életjelződet is. A célod az, hogy elérd Jumanji-t (a központot) és kiáltsd hangosan nevét, de vigyázz: ha a csoportodból bárkinek elfogynak az életjelzői, mindenki veszít.

 

Minden körben dobj a kockával, haladj végig az ösvényen, a zöld kupola segítségével pedig fedezz fel egy rejtvényt. Ha sikerül megoldani azt, léphetsz egy extra mezőt. A forduló végén húzz egy kihíváskártyát, hogy megtudd, milyen nehézségeket tartogat számodra Jumanji.

 

Lehet, hogy el kell játszanod egy kalandos történetet, vagy versenyezned kell egy kihívás megoldásáért. Légy óvatos, különben elveszíthetsz egy életjelzőt. Ha játékosonként legalább egy életjelzővel a középpontba érsz, és azt kiáltod, hogy „JUMANJI”, megnyerted a játékot az egész csoportnak. A Jumanji The Game egy izgalmas családi és kaland játék, ami tökéletes választás lesz baráti és családi játék eseten.

 

A "Jumanji Fa társasjáték" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.

 

 

Adatok
Cikkszám
02966
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!