Labdakilövő játék hálóban 47938

VAN
Raktárkészlet:
Labdakilövő játék hálóban 47938
570 Ft

Labdakilövő

 

Sziasztok, fiúk és lányok! Képzeljétek el, hogy van egy varázslatos eszközünk, amivel szuper gyorsan és messzire tudtok labdát kilőni! Bemutatjuk nektek a csodálatos Labdakilövőt, ami pont olyan, mint egy hatalmas csúzli. Csak a labdát kell beletenni, biztonságos célt találni  és már repülhet is!

A labda nem csak sima labda, hanem egy puha, tömör gumilabda, ami szuper pattogós és könnyen megfogható. A kilövő ergonomikus formájának köszönhetően könnyű használni, így a legkisebbek is imádni fogják! A kilövővel akár a parkban, az udvaron vagy a tengerparton is játszhattok. Vigyétek magatokkal, ahová csak szeretnétek!

Készüljetek, mert ezzel a Labdakilövővel minden játék izgalmasabb lesz! Csatlakozzatok a mókához és legyetek ti is labdakilövő mesterek! Nincs más dolgotok, mint kilőni a labdát és utána szaladni, hogy újra és újra kilőhessétek!

Ez a Labdakilövő a tökéletes társ minden kalandhoz, úgyhogy ne habozzatok, szerezzétek be még ma és kezdődjön az izgalom!



Méret: 20 x 10 cm
Tatalom: 1 db csúzli, 1 db gumilabda

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

EZ A TERMÉK JANUÁR 15-TŐL AUGUSZTUS 31-IG RENDELHETŐ!!!

Adatok
Cikkszám
47938
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!