Lada 1500 és Lada Niva Taxi fémautó, 17586

VAN
Raktárkészlet:
Lada 1500 és Lada Niva Taxi fémautó, 17586
2 470 Ft

Lada 1500 és Lada Niva Taxi fémautó

Fedezze fel a klasszikus Lada 1500 és Lada Niva modelljeinket, most lenyűgöző sárga taxi változatban, melyek minden autórajongó gyűjteményének ékkövei lehetnek. Ezek a fémautók a valósághű részletekkel és a hagyományos orosz autóipar letisztult vonalaival keltik életre a múltat. Mindkét modell nyitható ajtókkal rendelkezik, így betekinthet az autók igényesen kidolgozott belső terébe, amely hűen tükrözi az eredeti autók dizájnját.

A hátrahúzós mechanizmus révén a Lada taxi modelljei könnyedén suhannak bármilyen felületen, így garantálva a szórakozást és az aktív játékot. Tökéletes választás gyűjtők számára, akik szeretnék bővíteni kollekciójukat ritkaságnak számító darabokkal, valamint a gyerekek számára is, akik izgalmas játékra vágynak.

Szerezze be a Lada 1500 és Lada Niva sárga taxi fémautóit, és engedje, hogy ezek a különleges járgányok elvarázsolják a régi idők hangulatával és a modern játék örömével egyaránt!

A játék mérete: 12 x 5 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
5
Cikkszám
17586
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!