Mini LED lámpa bronz színben, 12 cm, 22022

VAN
Raktárkészlet:
Mini LED lámpa bronz színben, 12 cm, 22022
2 395 Ft

Mini LED lámpa bronz színben, 12 cm

Az ünnepek varázsa nem csupán a szívünkben, hanem otthonunk minden szegletében is érezhetővé válhat ezzel a káprázatos karácsonyi mini LED lámpával. Legyen szó az otthon melegétől csillogó ablakról, az ünnepi asztalról, vagy a karácsonyfa alatt elrejtett ajándékokról, ez a kis lámpa minden helyszínen hozzáadja a kívánt fényt és atmoszférát.

A LED technológia nemcsak energiatakarékos és hosszú élettartamú, de biztosítja a gyenge fényeknek azt a meleg, csillámló hatását is, amely tökéletesen kiegészíti a karácsonyi hangulatot. Egy apró érintéssel hozzáadhatja otthona minden részéhez azt a kis extra csillogást, amelyet az ünnepek igazán megérdemelnek.

A karácsony nem csak ajándékokról és énekekről szól, hanem a melegségről, szeretetről és a fényekről, amelyek a sötét téli éjszakákon ragyognak. Ezzel a karácsonyi mini LED lámpával garantáltan még fényesebbé és melegebbé teheti az ünnepi pillanatokat. Ne hagyja ki ezt az alkalmat, és adja hozzá ezt a csillogó darabot karácsonyi dekorációjához!

Méret: 7 x 12 cm.

A termék működtetéséhez 1 db CR 2025-ös elem szükséges melyet a csomagolás tartalmaz. 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
7
Méret (cm; Magasság)
12
Cikkszám
22022
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!