Parkoló játékszett dobozban - elemes - 90075

VAN
Raktárkészlet:
Parkoló játékszett dobozban - elemes - 90075
3 920 Ft

Parkoló játékszett dobozban - elemes

 

Készüljön fel a szüntelen szórakozásra ezzel a lenyűgöző parkolóházas építőjátékkal! Ez a lenyűgöző játékszett nem csak egy komplex parkolóházat tartalmaz, de még 4 fémből készült kisautót is, melyekkel a gyermekek garantáltan órák hosszat játszanak.

 

A parkolóház építőjáték kiváló minőségű anyagokból készült, melyek biztonságossá és tartóssá teszik azt. A játszótér több szintje és a különböző kiegészítői pedig a gyermek képzeletét és kreativitását ösztönzik.

 

A játékszettben található 4 fémből készült kisautó garantálja a sokszínű szórakozást. A gyerekek versenyezhetnek, parkolhatnak vagy akár be is rendezhetnek egy kis forgalmat.

 

De ez még nem minden! A parkolóház zenei és fényes funkciókkal is rendelkezik, hogy még élvezetesebbé tegye a játékidőt. A világító fények és a zenélő funkciók nemcsak szórakoztatóak, de a gyerekek finommotoros készségeit és multiszenzoros képességeit is fejlesztik.

 

Ez a parkolóházas építőjáték tökéletes választás minden kis autórajongó számára. A szórakozás garantált, az oktatási élmény pedig hozzáadott bónusz. Ajándékozza meg gyermekét ezzel a csodálatos játékkal, hogy saját parkolóházuk legyen, ahol a kisautóikat tárolhatják!

 

Méret: 30 x 27 x 24 cm.

 

A csomagolás mérete: 43 x 32 x 5 cm.

 

A játék működtetéséhez 2 db AAA-s mikroelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz. 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
30
Méret (cm; Magasság)
27
Mélység (cm)
24
Cikkszám
90075
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!