Pénztárca - 22313

VAN
Raktárkészlet:
Pénztárca - 22313
Pénztárca - 22313
Pénztárca - 22313
Pénztárca - 22313
Pénztárca - 22313
Pénztárca - 22313
595 Ft

Pénztárca

 

Fedezd fel a mindennapi praktikum és elegancia tökéletes ötvözetét ebben a letisztult design-nal rendelkező pénztárcában, amely pontosan illeszkedik a modern életvitelhez. Kézműves mesterséggel kialakított, kompakt méretű (15x10,5x4 cm) társad minden napra, amely elegánsan fér el táskádban vagy zsebedben, ugyanakkor elegendő helyet biztosít személyes tárgyaid szervezett tárolásához.

A pénztárca belseje olyan, mint egy mini széf: külön rekeszek a papírpénznek, átlátható ablakos rész a fényképeknek, valamint több dedikált kártyatartó, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak bankkártyáidhoz és személyes igazolványaidhoz. Az aprópénztároló zseb biztonságos cipzárral rendelkezik, így a legkisebb érmék is biztonságban vannak, miközben a pénztárca egyszerű szerkezete a gyors és zökkenőmentes használatot teszi lehetővé.

Szerezz be egy olyan kiegészítőt, amely nem csupán tárol, de kiemeli egyéniséged és rendszerezetté teszi napi rutinod. Legyen szó születésnapi ajándékról, vagy saját magad megajándékozásáról, ez a pénztárca a kifinomult ízlés és praktikum záloga.

Adatok
Cikkszám
22313
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!