Pillangó baba lapon - 90607

VAN
Raktárkészlet:
Pillangó baba lapon - 90607
750 Ft

Pillangó baba dobozban

 

Tündéri pillangó szárnyak és csillogó szemek – bemutatjuk az új pillangó szárnyas babánkat, aki azonnal elvarázsolja gyermekeidet!


A baba gyönyörűen kidolgozott részletekkel rendelkezik, a pillangó szárnyak finom színezése és csillogása pedig valóban különlegessé teszi ezt a játékot. A baba kedves arcán tükröződő boldogság mindenkit mosolyra fakaszt és hihetetlen örömöt hoz.


Ez a baba tökéletes kiegészítő minden játékos szobában, és azonnal minden gyermek kedvenc játéka lesz. Képzeld el, ahogy a baba a pillangó szárnyaival repked a szobában, és varázslatos pillanatokat hoz minden nap.
A pillangó szárnyas baba nem csak a szórakozásról szól, hanem segít fejleszteni a gyermekek képzeletét, kreativitását és szociális készségeit is, mivel a baba gondozása során élethelyzeteket játszhatnak el.

 

Emellett a baba megtanítja őket az odaadó szeretetre és gondoskodásra is.
Vigyél egy kis varázslatot a gyerekek játékidejébe ezzel a csodálatos babával!

 

A baba mérete: 11 x 19 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású így maga a termék eltérhet a dobozon található jelölésektől.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
11
Méret (cm; Magasság)
19
Cikkszám
90607
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!