Princess 21 mikrózható lapostányér, műanyag - 40205

VAN
Raktárkészlet:
Princess 21 mikrózható lapostányér, műanyag - 40205
1 035 Ft

Princess 21 mikrózható lapostányér, műanyag

 

Sziasztok, kis hercegnők és hős lovagok! Készen álltok egy varázslatos étkezésre? Bemutatjuk nektek a legelbűvölőbb Disney Hercegnős tányért, amely Belle, Aranyhaj és Csipkerózsika kíséretében teszi meséssé az étkezéseket! Ez a gyönyörű tányér garantáltan elvarázsolja minden kisgyermek szívét.

A tányér közepén Belle, Aranyhaj és Csipkerózsika mosolyognak vissza rátok, mindhárman készen állnak arra, hogy minden étkezés egy újabb mesés kaland legyen. A tányér rózsaszín szegélyén színes csillagok, kagylók és szívecskék találhatók, amelyek még varázslatosabbá teszik ezt a csodálatos tányért.

Ez a tányér nem csak szemet gyönyörködtető, hanem rendkívül praktikus is! Különleges anyagának köszönhetően mikrohullámú sütőben használható és könnyedén tisztítható, így tökéletes választás a mindennapi használatra. Ráadásul környezetbarát, újrahasznosítható anyagból készült, így a Földünk jövőjét is védi.

Ne hagyd ki ezt a mesés lehetőséget, hogy a kedvenc Disney hercegnőiddel együtt étkezz minden nap! Szerezd be most ezt a varázslatos tányért, és hozd el a mesevilágot az étkezőasztalodhoz!

Adatok
Méret (cm, Átmérő)
22
Cikkszám
40205
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!