Princess 21 mikrózható mélytányér, műanyag - 40204

VAN
Raktárkészlet:
Princess 21 mikrózható mélytányér, műanyag - 40204
860 Ft

Princess 21 mikrózható mélytányér, műanyag

 

Sziasztok, hercegnők és hercegek! Itt az idő, hogy a reggeliket, ebédeket és vacsorákat egy varázslatos birodalomban élvezzétek, hiszen megérkezett a legbájosabb Disney Hercegnős tányér! Ez a csodaszép tányér garantáltan mosolyt csal minden kisgyermek arcára, miközben Hófehérke, Ariel és Jázmin társaságában étkezik.

A tányér közepén Hófehérke, Ariel és Jázmin, a három elbűvölő Disney hercegnő kísér el minden falatnál, hogy az étkezés igazi mesevilági kaland legyen. A rózsaszín szegélyen aprócska csillagok, kagylók és szívecskék díszelegnek, amelyek még különlegesebbé teszik ezt a gyönyörű tányért.

Ez a tányér nem csak szemet gyönyörködtető, hanem rendkívül praktikus is! Különleges anyagának köszönhetően mikrohullámú sütőben is használható, és könnyedén tisztítható, így ideális a mindennapi használatra. Ráadásul környezetbarát, újrahasznosítható anyagból készült, ami azt jelenti, hogy a Földünk jövőjét is szem előtt tartja.

Ne hagyd ki ezt a varázslatos lehetőséget, hogy a kedvenc Disney hercegnőiddel együtt étkezz minden nap! Szerezd be most ezt a különleges tányért, és hozd el a mesevilágot az étkezőasztalodhoz!

Adatok
Méret (cm, Átmérő)
16
Cikkszám
40204
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!