RC munkagép 6 csatornás, dobozban - 90622

VAN
Raktárkészlet:
RC munkagép 6 csatornás, dobozban - 90622
10 795 Ft

RC munkagép 6 csatornás, dobozban

 

Fedezd fel az építkezési játékok új szintjét ezzel a lenyűgöző 6 csatornás, RC munkagéppel! Ez a valósághű játékmarkoló minden kis építőmunkás álma. Tökéletes választás a gyerekek számára, akik szeretik a nagy gépeket és a kreatív játékokat. A munkagép részletes kidolgozása és funkcionalitása biztosítja, hogy a játék ne csak szórakoztató, hanem tanulságos is legyen.

Ez a lenyűgöző játék a legmodernebb technológiával van felszerelve. A 2,4 GHz-es frekvenciájú távirányító lehetővé teszi a zökkenőmentes irányítást, így a gyerekek szabadon játszhatnak anélkül, hogy a jel interferenciát szenvedne. A termék mérete 35,5 x 14,6 x 21,5 cm, ami ideális arányokat biztosít a beltéri és kültéri játékhoz egyaránt.

Egyedülálló tulajdonsága a mozgásérzékelős karóra távirányító, amely még interaktívabbá teszi a játékot. Az egyszerű kézmozdulatokkal való irányítás nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a gyerekek koordinációs készségeit is. A markoló erős és tartós anyagokból készült, így hosszú távon is bírja a strapát.

Specifikációk:

  • Távirányítás frekvenciája: 2,4 GHz
  • Beépített 3,7V lítium akkumulátor
  • USB töltés
  • Élethű hanghatások
  • Mozgásérzékelős karóra távirányító
  • Teljesen működőképes karok és forgatható fülke
  • Termék mérete: 35,5 x 14,6 x 21,5 cm

A beépített lítium akkumulátor USB kábellel tölthető, ami praktikus és környezetbarát megoldás. Az élethű hanghatások még inkább növelik a játékélményt, így a gyerekek úgy érezhetik, mintha egy igazi építkezésen lennének. A teljesen működőképes karok és a forgatható fülke biztosítják, hogy a markoló minden feladatot el tudjon végezni, amit a gyerekek csak elképzelnek.

Ez a 6 csatornás RC munkagép tökéletes ajándék minden gyereknek, aki szereti az építkezési játékokat és a távirányítós járműveket. A valósághű design és a fejlett technológiai megoldások garantáltan órákra lekötik a kicsiket, és fejlesztik a képzelőerejüket.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
33,5
Méret (cm; Magasság)
16
Mélység (cm)
14,5
Cikkszám
90622
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!