Átalakulós Robot dobozban, 48497

VAN
Raktárkészlet:
Átalakulós Robot dobozban, 48497
Átalakulós Robot dobozban, 48497
Átalakulós Robot dobozban, 48497
Átalakulós Robot dobozban, 48497
2 265 Ft

Átalakulós Robot dobozban

Ismerd meg ezt az innovatív műanyag robotot, amely egy mozdulattal lenyűgöző autóvá alakul át, így dupla örömöt nyújtva minden kis kalandor számára! Ez a különleges játék tökéletes választás a gyerekek számára, akik szeretik a robotokat és az autókat egyaránt, és kíváncsiak az átalakulás csodálatos folyamatára.

A robot részletesen kidolgozott, futurisztikus dizájnnal rendelkezik, amely magában foglal minden jellegzetes robottulajdonságot, mint a mozgatható végtagok és a karakteres arc. A robot percek alatt elegáns autóvá alakítható, amely simán siklik a játszótéren vagy a nappaliban.

Eme játékszórakoztató, de fejleszti a gyerekek finommotoros készségeit, problémamegoldó képességeit és térbeli érzékelését is. A változatos színek és formák pedig serkentik a kreativitást és képzelőerőt, ösztönözve a gyerekeket, hogy saját történeteket és kalandokat találjanak ki játszás közben.

Szerezd be ezt az autóvá átalakítható műanyag robotot, és biztosítsd gyermeked számára az innovatív játék élményét, amely folyamatos kihívást és szórakozást nyújt.

A robot mérete: 12 x 18 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
18
Cikkszám
48497
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!