Sakk játékszett dobozban, 46200

VAN
Raktárkészlet:
Sakk játékszett dobozban, 46200
835 Ft

Sakk játékszett dobozban

Fedezze fel a sokszínű dobozos sakk játékszettünket, amely nemcsak a klasszikus sakk izgalmát kínálja, hanem további kedvelt társasjátékokhoz is kaput nyit. A gondosan megmunkált, elegáns sakkfigurák egyetlen elegáns dobozba zárva nem csupán a sakk megszállottjainak szolgálnak örömöt, hanem azoknak is, akik a játék más variációit részesítik előnyben.

A sakk szettünk tökéletes választás azoknak, akik szeretik az intellektuális kihívásokat és az élvezetes agykarbantartást. Ám a készlet sokkal több annál: a sakktábla másik oldala a kínai dáma és amőba játéktérként szolgál, így új dimenziókat nyit meg a stratégiai és szerencsejátékok szerelmeseinek.

A sakkjáték örökségét ünneplő és tovább vivő dobozos szettünk kifinomult tervezése révén kiválóan illeszkedik modern otthonokba és klasszikus környezetbe egyaránt. Az esztétikai élmény mellett a sokoldalúság garantált: legyen szó családi összejövetelekről, baráti estékről vagy esős délutánokról, ez a játékszett ideális választás a kikapcsolódáshoz.

A sakk, a kínai dáma és az amőba révén a játékosok fejleszthetik logikai képességeiket, előrelátásukat és problémamegoldó készségüket, miközben az izgalmak és a nevetés közös élménye közelebb hozza őket egymáshoz. Bármely korosztály számára tökéletes választás, így ha egy univerzális és örömteli játékélményt keres, válassza dobozos sakk játékszettünket, ahol a hagyományos sakkjáték találkozik a modern társasjátékok világával.

A csomagolás mérete: 22 x 27 cm. 

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
22
Méret (cm; Magasság)
27
Cikkszám
46200
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!