Sheriff kalap - 71608

VAN
Raktárkészlet:
Sheriff kalap - 71608
Sheriff kalap - 71608
Sheriff kalap - 71608
Sheriff kalap - 71608
900 Ft

Sheriff kalap

Kedves kis felfedezők! Fogadjátok szeretettel a legújabb kincsünket: a váratlan kalandokhoz elengedhetetlen sherif kalapot! Ez a menő, csillagos, igazságos rendfenntartó fejfedő tökéletes választás minden kis cowboy és cowgirl számára, aki szeretné megvédeni a játékvárost a banditáktól, vagy éppen a törvény nevében rendet tartani.

A sherif kalapja nem csak egy darab ruha, hanem egy varázslatos ajtó a vadnyugati kalandok világába. Képzeld el, ahogy felkapod a fejedre, és hirtelen megelevenedik körülötted a poros főutca, hallod a szalon zongorájának dallamait, és szembejön veled a sheriff, aki rád bízza a város biztonságát. Ez a kalap nem csak stílusos, hanem a képzelet szárnyalásához is elengedhetetlen kiegészítő.

Készülj fel, hogy a legnagyobb kincsek megtalálásához vagy a legvadabb rosszfiúk befogásához te legyél a hős! Akár egy délutáni játékhoz, akár farsangi jelmeznek, ez a sherif kalap minden alkalommal garantáltan mosolyt csal az arcotokra. Strapabíró anyagból készült, így bírja az igénybevételt, amikor a vadnyugat poros utcáin vágtatsz. Szóval fogd meg a lassót, pattanj fel a paripádra és irány az izgalmas kaland! A sherif kalappal a fejeden minden nap új történet vár rád!

 

Méret: 37 x 16

 

EZ A TERMÉK ÁPRILIS 15-TŐL SZEPTEMBER 1-IG RENDELHETŐ!!!

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
37
Méret (cm; Magasság)
16
Cikkszám
71608
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!