Stresszfigura, malacka, 72381

VAN
Raktárkészlet:
Stresszfigura, malacka, 72381
420 Ft

Stresszfigura, malacka

Fedezze fel ezt a kedves és aranyos malacos stresszfigurát, amely tökéletes társ a mindennapi stressz leküzdéséhez. Ez a puha, nyomkodható figura segít ellazulni és oldani a feszültséget a nap folyamán, legyen szó irodai munkáról, tanulásról vagy csak a mindennapi élet stresszeiről.

A malac figura különlegessége, hogy többféle színben is elérhető, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Választható színek között megtalálható a nyugtató zöld, a hűvös kék, a vidám rózsaszín és a derűs sárga. Ezek a színes változatok nemcsak a stresszoldásban segítenek, hanem vidám és színes kiegészítőként is szolgálnak az asztalon vagy munkahelyen.

A malacos stresszfigura nemcsak puha és kellemes tapintású, hanem tartós is, így hosszú távon állja a gyakori használatot. Könnyen kezelhető mérete lehetővé teszi, hogy magával vigye bárhova, legyen szó munkahelyről, iskoláról vagy utazásról.

Szerezze be ezt a malacos stresszfigurát, és hagyja, hogy segítsen a nap folyamán fellépő stressz és feszültség csökkentésében.

A figurák mérete: 6 x 8 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
6
Méret (cm; Magasság)
8
Cikkszám
72381
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!