Szivacskilövő pisztoly játékszett dobozban - 90446

VAN
Raktárkészlet:
Szivacskilövő pisztoly játékszett dobozban - 90446
4 315 Ft

Szivacskilövő pisztoly játékszett dobozban

 

Légy készen a szuper mókára ezzel a szivacskilövő játék pisztollyal! Ez a forradalmi újítású játékpisztoly garantáltan a gyerekek számára nyújtott szórakozás élvonalába kerül. Ez a pisztoly új szintre emeli a játékidőt, hiszen a szivacs töltények gyors és biztonságos kilövését teszi lehetővé.

 

A pisztolyhoz mellékelt szivacstöltények puha anyagból készültek, így biztonságosak a bel- és kültéri játékhoz egyaránt. A golyók könnyűsége és puhasága miatt a lövöldözés minden korosztály számára biztonságos és szórakoztató. A pisztoly könnyű és kényelmes fogást biztosít, így a kicsik is könnyedén használhatják.

 

Az egyszerű, mégis tartós kialakítás órákon át tartó játékot garantál, miközben fejleszti a gyerekek kéz-szem koordinációját és célba lövési készségeit. Fedezze fel ezt a fantasztikus játékot, amely tökéletes ajándék lehet születésnapra, karácsonyra vagy csak egy egyszerű hétköznapon.

 

A fegyver mérete: 33 x 22 cm. 

 

Az ár 1 szettre vonatkozik! 

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
33
Méret (cm; Magasság)
22
Cikkszám
90446
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!