Trefl Bosszúállók XL puzzle 104 db-os - 00574

VAN
Raktárkészlet:
Trefl Bosszúállók XL puzzle 104 db-os - 00574
2 795 Ft

Trefl Bosszúállók XL puzzle 104 db-os

 

A Trefl Bosszúállók XL puzzle egy 104 darabból álló puzzle, amelyet a Bosszúállók népszerű képregény-sorozata inspirált. Ez a puzzle azok számára készült, akik szeretik az összerakós játékokat és rajonganak a Bosszúállókért.

Ez az XL puzzle valóban nagy méretű, így ideális választás lehet azok számára, akik szeretik a kihívást. A puzzle darabjai vastag, minőségi kartonból készülnek, amelyek nem csak könnyűek, hanem strapabíróak is. A puzzle mérete 60 x 40 cm, így kiválóan mutat majd bármelyik asztalon vagy falmatricán.

A Trefl Bosszúállók XL puzzle 104 darabból áll, ami ideális méret egy puzzle-hoz. Az összes darab precízen illeszkedik egymáshoz, így a puzzle összerakása könnyű és szórakoztató. A puzzle darabjainak színei élénkek és vibrálóak, így a kész puzzle fantasztikus látványt nyújt.

A puzzle összerakása összetett és időigényes folyamat, amelynek során az agy különböző részei dolgoznak együtt. Ezért a Trefl Bosszúállók XL puzzle nem csak szórakoztató, hanem jótékony hatással is lehet az agyra és az idegrendszerre.

Összességében, ha szereted a puzzle-kat, és a Bosszúállók rajongója vagy, akkor a Trefl Bosszúállók XL puzzle tökéletes választás lehet számodra. Ez egy fantasztikus játék, amelynek összerakása izgalmas és élvezetes folyamat, és amely kiváló kikapcsolódást nyújt az egész családnak.

Adatok
Cikkszám
00574
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!