Trixline Pillanatragasztó, 2gr, 10045

VAN
Raktárkészlet:
Trixline Pillanatragasztó, 2gr, 10045
Trixline Pillanatragasztó, 2gr, 10045
Trixline Pillanatragasztó, 2gr, 10045
Trixline Pillanatragasztó, 2gr, 10045
85 Ft
Egységár: 85 Ft/db

Trixline Pillanatragasztó, 2gr

Fedezd fel a Trixline 2 grammos pillanatragasztót, amely kis méretével és erős tapadási képességével kiváló választás mindazok számára, akik gyors és hatékony ragasztási megoldást keresnek otthoni vagy hobbiprojektekhez. Ez a kis kiszerelésű pillanatragasztó ideális azokhoz a feladatokhoz, ahol csak néhány csepp ragasztóra van szükség, így biztosítva, hogy a termék ne pazarolódjon el.

A Trixline pillanatragasztó extra erős formulája képes szinte minden típusú anyagot – mint például műanyag, fa, fém, kerámia és még sok más – megbízhatóan összeragasztani. A ragasztó gyorsan köt, biztosítva, hogy a ragasztási munkálatok gyorsan és zökkenőmentesen végezhetők el, így tökéletes választás sürgős javításokhoz és DIY projektekhez.

Az alkalmazása egyszerű és tiszta, a pontos adagolócsőrrel könnyedén célzottan felvihető a kívánt felületre. A Trixline 2 grammos pillanatragasztó kis mérete miatt kényelmesen tárolható bármilyen szerszámosládában, íróasztalfiókban vagy műhelyben, így mindig kéznél van, amikor szükség van rá.

Szerezd be ezt a megbízható pillanatragasztót, és tapasztald meg, hogy milyen egyszerű és hatékony lehet a ragasztás, legyen szó bármilyen anyagról vagy projektről.

A pillanatragasztó mérete: 8 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
8
Cikkszám
10045
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!