Üvegfestő szett dobozban - tündéres - 90433

VAN
Raktárkészlet:
Üvegfestő szett dobozban - tündéres - 90433
2 395 Ft

Üvegfestő szett dobozban - tündéres

Álmodja meg és alkossa meg a saját mágikus világát a tündéres témájú üvegfestő játékszettel! Ebben a kreatív csomagban minden megtalálható, amire szüksége lehet ahhoz, hogy saját, egyedi tündér kulcstartókat hozzon létre.

 

A szettben 6 különböző színű festőtoll található, melyekkel bátran festhet és díszíthet. Az élénk színekkel, mint a királykék, a smaragdzöld és mások, igazán mágikus tündéreket hozhat létre. A csomagban található tündér formájú kifestendő üvegdarabok csodálatos alapokat biztosítanak a műalkotásainak. Az üvegdarabok formája és áttetsző anyaga ideális lehetőséget kínál arra, hogy valami igazán különlegeset teremtsen.

 

A tündéres matricákkal pedig még inkább egyedivé teheti az alkotásait. A három különböző színben elérhető apró gyémántos díszek további fényt és csillogást adnak a tündéreknek. Ezeket a figurákra lehet illeszteni, hogy még vonzóbbak és csillogóbbak legyenek.

 

Miután elkészült a festéssel és a díszítéssel, csak hagyja, hogy az üveg figura 8 órát száradjon, mielőtt felfűzné a kulcstartó láncra. A 6 darab kulcstartó lánc lehetővé teszi, hogy minden tündérrel különleges ajándékot készítsen magának vagy barátainak.

 

A tündéres témájú üvegfestő játékszett kiváló lehetőséget nyújt a kreativitás és a kézügyesség fejlesztésére, valamint remek szórakozást nyújt minden korosztálynak. Fedezze fel, milyen szórakoztató és megnyugtató lehet a saját tündérei létrehozása és díszítése!

 

A csomagolás mérete: 24 x 20 cm.

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!     

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
24
Méret (cm; Magasság)
20
Cikkszám
90433
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!