Valentin napi szív alakú dekor 6 db - 16604

VAN
Raktárkészlet:
Valentin napi szív alakú dekor 6 db - 16604
695 Ft
Egységár: 116 Ft/db

Valentin napi szív alakú dekor 6 db

 

Fedezd fel a Valentin-nap varázsát ezzel a hat darabos, szív alakú dekorációs készlettel! Minden szív 5 cm-es méretben pompázik, tökéletesen megtestesítve a szeretet és romantika ünnepét. Díszítsd velük otthonodat, és teremts meghitt, szerelmes hangulatot ezen a különleges napon.

A csomagban található piros szívek a szenvedély és a szerelem színeivel ragyognak, tökéletesen kiegészítve a Valentin-napi dekorációt. Képzeld el, ahogy ezek a szív alakú díszek elegánsan feldobják a vacsoraasztalt, vagy romantikus hangulatot árasztanak a szobádban. A 5 cm-es méret pedig pont ideális ahhoz, hogy diszkrét, mégis figyelemfelkeltő díszítést biztosítsanak.

Ezek a szív alakú dekorációk nem csak otthonodban teremthetnek varázslatos hangulatot, hanem ajándékként is tökéletesek lehetnek. Mutasd meg a szereteted ezzel a gondosan kiválasztott, szív alakú díszítéssel, és tedd emlékezetessé a Valentin-napot. Légy kreatív és alkoss belőlük falidíszeket, asztali dekorációt vagy akár ajtódíszt, hogy a szeretet ünnepe még különlegesebb legyen!

Adatok
Cikkszám
16604
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!