Welly fémautó, trabant, 17104

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Welly fémautó, trabant, 17104
Welly fémautó, trabant, 17104
Welly fémautó, trabant, 17104
Welly fémautó, trabant, 17104
2 470 Ft

Welly fémautó, trabant

Fedezze fel a Welly márkájú Trabant fémautónkat, amely a kelet-európai autóipar ikonikus darabját hozza el otthonába miniatűr méretben. Ez a modell kiváló minőségű fém kivitelezéssel készült, és a hűségesen reprodukált részletek minden autószerelmes szívét megdobogtatják. A nyitható ajtók lehetővé teszik a finoman kidolgozott belső részletek megtekintését, így még valósághűbb élményt nyújt.

A jármű hátrahúzós mechanizmussal rendelkezik, ami mozgás közben izgalmas és szórakoztató játékot biztosít mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. Ez a Trabant modell nemcsak játékként, hanem gyűjtői darabként is tökéletes választás lehet, amely időtlen eleganciával emlékeztet minket egy letűnt korszakra. Tegyen szert egy stílusos és történelmi értékkel bíró modellre, amely minden autómodell-gyűjtemény dísze lehet!

A játék mérete: 10 x 4 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
10
Méret (cm; Magasság)
4
Cikkszám
17104
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!