Kategóriák
NYITVA TARTÁS

SZOTI játék, ajándék áruház, 4030 Debrecen, Galamb u. 3.

NYITVA TARTÁS:

Hétfő – péntek: 8:00 – 17:00

Szombat: 8:00 – 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

FONTOS

FELHÍVJUK figyelmüket, hogy a szezonális termékeket (nyár, karácsony, húsvét, Valentin nap) csak az adott időszakban tudjuk elküldeni rendelés esetén. Szíves megértésüket kérjük és köszönjük.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

0 Ft - 4 999 Ft-ig: 1 390 Ft

5 000 Ft - 14 999 Ft-ig: 1 190 Ft

15 000 Ft Ingyenes!

Br. 15 000 forint felett INGYENES!

TOP termékek
Kövessen bennünket

Adatvédelem tanúsítva

Adatvédelem tanúsítva

Partnereink

Látogató számláló
0
1
0
9
6
8
5
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek

Érdekességek a játékok világából

Milyen játékok valók a 4 éveseknek?

 

Amikor játékokat választunk egy 4 éves gyerkőc számára, érdemes kicsit átgondolni, mit is kell tudnia egy ilyen korú kisgyermeknek, mi való neki. Mindezt azért érdemes megtenni a vásárlás előtt, mert a játék akkor jó, ha nem untatja a csemeténket, de nem is túl nehéz számára, mert a lehetetlen feladatok nem előre mutatnak, hanem esetleg önbizalmat rombolnak, vagy érdektelenséget válthatnak ki. Egyik sem jó. 


Webáruházunkban sok-sok érdekes, hasznos játékot találhat akár ajándékba is.

Játékok 4 éveseknek

2019.06.19 10:46

Irány a strand: bébi úszógumi és játékok

A strandok már nyitva vannak, a nyár egyik közkedvelt elfoglaltsága a pancsolás, napfürdő, kiadós úszás a szabad ég alatt. Mielőtt azonban túl későn kapcsolna az ember, érdemes átnézni, milyen hasznos kellékek maradtak épen a tavalyi nyárból. A bébi úszógumi, vízipisztoly, szalmakalap mind-mind fontos eszköze a nyaralásnak, még ha egynapos kiruccanásról van is szó, de ne az utolsó pillanatban vegye észre, ha valami már nem funkcionál, kiszakadt, tönkrement.

Rajzoljunk az aszfaltra házilag készített krétával, így dupla az alkotás öröme

 

A rajzolás ősi tevékenység. Nem osztja meg nyelvtudás, életkor, de még a rajztudás sem, hiszen egyvonalas rajzzal is lehet információt közölni. Ha pedig nem szükségből, csak szórakozásból rajzolunk, már a rajztehetség sem számít. Főleg nem a gyerekeknél. Nem véletlen hogy a pszichológia tudománya is nagy figyelmet szentel ennek a tevékenységnek. Ha pedig fel akarjuk turbózni az egyszerű ceruza-asztal-papír kombinációt, rajzoljunk például az aszfaltra házilag készített krétával.

Ajándék ötletek a legjobb barátnőnek

 

Az ajándékozás egy igazán hálás és kellemes feladat, már ha egyáltalán feladatnak nevezhető. Azt mondják, öröm adni és kapni, de talán adni izgalmasabb dolog. Főleg akkor, ha az illető az ember legjobb barátnője. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány tökéletes ajándék ötletet, amit érdemes lehet barátnőknek adni.

Hatalmas különbség van barátság és barátság között, de a legjobb barátnő az egy teljesen más kategória. Ráadásul badarság azt gondolni, hogy csak egy nőnek lehet legjobb barátnője, mert ez sem feltétlen van így. Belátom, hogy ritkábban esik ez meg férfiak esetében, de azért előfordul.

Ajándékot adni a legjobb barátnőnek, a legkellemesebb érzés.

Válasszunk ügyességi játékokat gyermekeinknek!

Játszani minden korban öröm. A játékok rengeteg dologra tanítanak meg, képességeket, készségeket fejlesztenek. Szociálisan erősítik a társas kapcsolatot akkor is, ha egy ovis barátról van szó, akkor is, ha egy egész családról beszélünk, de igaz ez akkor is, ha egy nemzet színeiben játszik valaki. Válasszunk ügyességi játékokat gyermekeinknek és fejlesszünk képességeiket játékosan!

Sokféle játék létezik, van, ami megmozgat, van, ami elgondolkodtat, akad, amelyik komolyan tanít, lexikális tudást ad, és van olyan is, ami csak simán kikapcsol, megnevettet, elszórakoztat.

Képességfejlesztő játékok kisiskolásoknak

 Nem mindenki tanul egyformán könnyen. Vannak mozgékonyabb gyerekek, és vannak olyanok is, akik pont nem rajonganak a sok mozgásért, jobban szeretnek helyben játszani, mesét nézni. Minden gyerek érdeklődési köre más és más. Van, aki nehezebben tanul, és van olyan gyerek is, akit kimondottan megriaszt a kötelező tanulás gondolata. Őket és minden gyermeket segíteni tudunk kisiskolásoknak szánt képességfejlesztő játékokkal.

Késességfejlesztő játékok kisiskolás gyerekeknek.

Áruházunkban megtalálja őket akár online, akár személyesen szeretné üzletünkben megvásárolni.

Kreatív ajándék ötletek férfiaknak

Férfiak megajándékozása esetében létezik néhány sztereotípia, mely egyes férfiaknál remekül felhasználható, másoknál viszont kéretik meg sem próbálni! Nézzük át, melyek az általános ajándékok, és milyen kreatív ajándék ötleteknek örülnek a férfiak.

Kreatív ájándék ötletek férfiaknak

A legjobb stratégiai társasjátékok gyerekeknek

A társasjátékok alapvetően sok képességet, készséget fejlesztenek, összehozzák az embereket, közös családi szórakozást nyújtanak. Közeledik a húsvét, a tavasz és a Húsvéti Nyúl mellett elérkezett a tavaszi szünet ideje is az iskolákban, lesz idő kipróbálni néhány izgalmas társasjátékot. Nézzünk meg, hogy melyek a legjobb stratégiai és egyéb szórakoztató társasjátékok gyerekeknek.

Stratégiai társasjáték gyerekeknek

Mi az ideális szülinapi ajándék egy 3 évesnek?

A harmadik életévüket betöltő gyerekek szivacsként szívnak magukba mindent a világból. Érdeklődésük végtelen, de mivel minden gyerek teljesen más személyiség, amikor szülinapi ajándékot választunk egy 3 évesnek, ezt mindenképp vegyük figyelembe.

Vannak tipikusan lányos vagy fiús ajándékok, bár nagyon élesen nem lehet elhatárolni ezeket, mert egy kislánynak is lehet venni kisautót, építőkockát vagy barkácsolós készletet is, illetve egy kisfiúnak is babát vagy fűzhető gyöngyöt, ha láthatóan az érdekli. Ebben az életkorban minden fejleszti a gyerekeket. Méghozzá tetőtől talpig. Készséget, képességet, személyiséget egyaránt.

Áruházunkban se szeri se száma azoknak a játékoknak, melyek nem a sarokban tárolt, egyszer használt darabok közé fognak kerülni, hanem hasznos kedvencei lehetnek a gyerkőcöknek.

Az ideális szülinapi ajándék egy 3 évesnek.

Ajándéktárgyak nőknek, avagy minek örülnek a hölgyek?

Ez egy nagyon nehéz kérdés, azonban nincs egyértelműen jó válasz arra, hogy milyen ajándéktárgyakat érdemes adni a nőknek.

Nem csak férfiak teszik fel, hanem a nők is, hiszen annyi ünnep, alkalom van, amikor egy nőnek veszünk ajándékot. Legyen az közeli vagy távolabbi rokon, ismerős, barát, tanár, igazából hosszú is lenne a lista. Mai cikkünkben igyekszünk egy rövid útmutatót adni arról, hogy mit érdemes választani a hölgyek számára egy-egy alkalomra.

Ajándéktárgyak nőknek, avagy minek örülnek a hölgyek?

Kislányoknak klasszikus és hasznos ajándékok a babák

Bár megszámlálhatatlan lehetőség van rá, hogy milyen ajándékot vásároljunk egy kislánynak, mégis általában a babák jutnak először eszünkbe. Ez nem véletlen! A nő alapvetően az anyaságot, a termékenységet hordozza magában, s már pici gyermekkorban is tudattalanul ezt erősítjük a lányokban. Igazából ez működik a maga természetes útján.

 

Hajasbabák kislányoknak.

Családi társasjátékok otthon, amik összehoznak kicsiket és nagyokat

 

A családi fészek az a hely, ahol a világ zajától, bajától kiszakadva teremthetünk nyugodt körülményeket, vidámságot, örömet. Persze ez nem azt jelenti, hogy a lakásunkba lépve egy csoda világban minden bajunk elillan, de olyan napokon, amikor a pihenés lép előtérbe, tervezzünk közös elfoglaltságot a családtagokkal. Erre tökéletesek például a társasjátékok, amiket bármikor játszhatunk otthon.

Családi társasjátékok otthonra.

Webáruház készítés